Verzenden & retourneren

 photo kkk_zps9699b26b.jpgBetalen kan via
 
- Paypal

- iDEAL
 
- Sofort
- Bankoverschrijving
 
- Contant betalen bij het afhalen


Bankoverschrijving: 
U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail samen met de betaalgegevens. Controleer eerst uw besteloverzicht om te zien of uw bestelling goed geregistreerd is. Het totaalbedrag overmaken onder vermelding van uw ordernummer.

 

Betaling:
De betaling dient te gebeuren binnen 5 dagen na de besteldatum. Zodra het bedrag op de rekening staat wordt uw bestelling aangetekend verzonden. Nadat uw bestelling verzonden is krijgt u een bevestigingsmail.


Elke bestelling wordt pas geleverd na de betaling !


Let wel: Het kan bij deze betalingsmethode een tijdje duren voordat het door jouw betaalde bedrag ook daadwerkelijk voor ons zichtbaar is op onze rekening. Hoeveel tijd hier overheen gaat, is per bank verschillend, dit kan varieren van 1 tot 3 werkdagen.

 

Annuleren

Als u de bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Dit kan per e-mail [email protected] . Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet door ons is verstuurd.


Ruilen en Retourneren 

Als het artikel niet past dient de consument binnen 24 uur na de ontvangst contact opnemen met Fashionofm.
Na de bevestiging
zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan de ondernemer voordat de bedenktijd is verstreken. De consument kan ook het artikel in de winkel ruilen met een ander artikel. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen, hoeft de consument de kosten voor terugzending niet te dragen. Fashionofm doet er alles aan om u kwalitatieve producten te leveren.